vineri, 25 octombrie 2013

Inimioare de ciocolata


Ingrediente:
100 g unt
250 g faina
1 ou
100 g zahar pudra
½ praf de copt
100 g nuci
300g ciocolata menaj

Mod de preparare:
Freci untul moale cu zaharul pana obtii o crema pufoasa. Adaugi ouale si amesteci pana obtii o crema albicioasa. Pui praful de copt si apoi adaugi, putin cate putin, si faina, pana obtii un aluat potrivit de tare.
Intinzi aluatul cu sucitorul intr-o foaie de 1.5 cm grosime din care tai fursecuri in forma de inimioara. Pui fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt si le introduci in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute.


Topesti ciocolata in bain-marie.

Dupa ce s-au racit fursecurile le imbraci in ciocolata, iar partile laterale le tapetezi cu nuci macinate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu