vineri, 25 octombrie 2013

Pulpe de pui in foietaj


Ingrediente
6 pulpe de pui inferioare dezosate
100 g ciuperci
200 g piept de pui
1 fir ceapa verde
2 oua
100g cascaval
1 ardei rosu
piper
sare
cimbru Kotanyi
20g susan
1 pachet foietaj


Mod de preparare:
Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt.
Amesteci carnea tocata, ciupercile, ardeiul, ceapa verde, cascavalul (dat pe razatoare), cimbrul, sarea, piperul si un ou.

Cu amestecul obtinut umpli pulpele de pui.
Dupa ce au fost umplute rulezi pulpele printr-o suvita de 1 cm de foietaj,
dupa care le ungi cu un ou batut si le presari cu susan.

Introduci tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200 grade si le lasi pana cand se rumenesc frumos (aproximativ 40-50 de minute).
Se servesc calde, taiate rondele. 

Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu